Servicii de creare blog si promovare blog

creare blog

Oferim servicii de creare si promovare blog original, adaptat personalitatii si/sau afacerii tale.

Blogul este una dintre cele mai simple variante de a avea un site public in spatiul online, iar in acest moment realizarea unui blog este un lucru foarte accesibil. Ca orice site, insa, nu este suficient sa detii un blog, ci ai nevoie de promovare pentru a atrage vizitatori.

Ce inseamna „blog”?

Blog vine de la ”weblog” care inseamna „jurnal de retea” sau „jurnal de internet”. Orice persoana poate avea un blog in care sa posteze articole periodic, oferind astfel informatii despre teme si subiecte interesante pentru publicul larg sau unul restrans.

creare blog promovare

Cui se adreseaza serviciul nostru de creare blog?

Exista platforme (WordPress, Blogger) unde iti poti crea singur un blog, alegand unul din template-urile pe care ti le pune la dispozitie platforma respectiva. La aceasta varianta apeleaza insa incepatorii, cei care sunt curiosi sa afle ce inseamna un blog sau cei care nu isi doresc un blog personalizat si nu pun mare accent pe prezenta online.

Clientii care ne solicita servicii de realizare/gestionare continut si promovare blog sunt:

  • persoanele care doresc mai multe facilitati fata de ceea ce le-a fost pus la dispozitie de platformele Wordpress sau Blogger, modificari de layout si design care nu sunt incluse in panoul de administrare al blog-ului;
  • persoanele care nu au timp sa isi realizeze si sa isi administreze singuri un blog;
  • persoanele care doresc o prezenta online originala si reprezentativa.

Recomandam blogul atat profesionistilor independenti sau oamenilor de afaceri care vor sa isi sustina activitatea prin atragerea de noi oportunitati, cat si persoanelor care vor sa isi expuna si sa isi monetizeze hobby-urile si preocuparile.

Creare si promovare blog

Crearea unui blog se realizeaza intr-un timp foarte scurt si la costuri foarte mici. Secretul unui blog de succes consta in calitatea articolelor publicate si raspandirea blog-ului pe cat mai multe canale de difuzare.

Promovarea unui blog se realizeaza foarte rapid prin mai multe metode:

  • publicarea unui paragraf interesant dintr-un articol, insotit de link-ul catre articol,  pe profilul de Facebook, distribuirea lui pe Twitter (microblog), Pinterest, Instagram, LinkedIn etc;
  • adaugarea de link-uri de partajare (like, share) pentru retele de socializare, la finalul sau la inceputul articolului;
  • optimizarea SEO a articolului va atrage vizitatori de pe motoarele de cautare;
  • descrierea si etichetarea imaginilor va plasa articolul tau in sectiunea de imagini de pe Google sau Bing;
  • publicarea de filme si material video pe YouTube, Vimeo, Facebook cu link catre articolul de pe blog.

Este important sa retii ca nu este suficient sa ai un blog, indiferent ca este realizat de tine sau de noi, daca nu este promovat. Fara promovare, blog-ul tau nu va atrage vizitatori.

Chiar daca un blog este limitat in anumite privinte fata de un site obisnuit, optimizarea SEO este un element necesar si fara de care utilizatorii nu pot ajunge la blog-ul tau. Pentru a te familiariza cu oferta noastra de optimizare SEO, viziteaza sectiunea Optimizare site.

Vrei sa ai un blog de calitate, personalizat, care sa te reprezinte cat mai bine in mediul online? Contacteaza-ne si vom gasi impreuna un design si specificatiile potrivite nevoilor tale.

Pentru orice intrebari si cereri legate de serviciul creare blog si promovare, asteptam mesajele tale prin intermediul formularului de contact.